WE
CODE
THINGS

Välkommen till Sparkhouse. Vi utvecklar morgondagens industri,  samhällsfunktioner och handel.  Ja, ni kan väl helt enkelt kalla oss experter på kod. Men vi gör det inte på egen hand utan alltid tillsammans med våra kunder. Hur kan vi hjälpa dig?


BildVåra sex vanligaste roller i de projekt vi hjälper till med. Självklart kan vi gå ännu djupare och bli mer nischade när det behövs. Vi tar med öppna armar emot både projekt och konsulter som vill utmana oss och få oss att bli bättre.


Jag vill veta mer om Sparkhouse konsultroller

URVAL
AV CASEVärldens bästa handskar

Hestra är ett svenskt familjeföretag som grundades år 1936 och är specialiserat på tillverkning av handskar. Företaget har sitt huvudkontor i Hestra, Småland och drivs av tredje generationens familjemedlemmar. Hestra har en stark global närvaro och säljer sina produkter i över 30 länder över hela världen.

I USA är Hestra väl etablerat och har en stark närvaro på den nordamerikanska marknaden. Man hanterar sin försäljning via en e-handel som är byggd i Headless plattformen Centra. Man har haft utmaningar med momshantering och integrationer till sina olika system. Man anlitade Sparkhouse som Hestras integrationspartner i USA.

LÄS MERVeterninären som alltid finns där


FirstVet är en veterinärplattform online som ger djurägare möjlighet att få råd och hjälp från legitimerade veterinärer via videosamtal. Plattformen grundades i Sverige 2016 och finns numera även i flera andra länder, inklusive Storbritannien och Tyskland. Genom att använda FirstVet kan djurägare få råd om allt från sjukdomar och skador till allmän hälsa, beteendeproblem och kost. Plattformen är tillgänglig dygnet runt och har som mål att göra det lättare för djurägare att ta hand om sina husdjur på ett bekvämt och tryggt sätt.

Sparkhouse har hjälpt till att utveckla plattformen och en av konsulterna har spelat en viktig roll i att optimera webbplatsens prestanda och användarupplevelse.

 

LÄS MERAVANCerADE SÄKERHETSSYSTEM


Consilium Safety Group är ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla
säkerhetslösningar för olika branscher, som t.ex. sjöfart, olja och gas, transport och brand och räddning. Deras fokus ligger på att erbjuda toppmoderna säkerhetsteknologier för att säkerställa skyddet av liv och tillgångar i farliga miljöer.

Projektet som Sparkhouse var involverad i fokuserade på att uppdatera rökgas- och
gasvarningssystemen för tåg. Som specialist på inbyggda system var konsulternas uppgift att optimera de äldre systemen och bryta ner monolitiska strukturer till mer säkra och effektiva modulära mikrotjänster. Teamet följde en agil metodologi och använde olika
teknologier

 

LÄS MER