Karriär

Vill du jobba med ny spännande teknik som sätter kunden i centrum? Då är Sparkhouse det rätta stället för dig!

Lediga jobb

Backend Developer

Heltid, Göteborg.

Är du den som kan få saker att hänga ihop, lösa komplexa problem med hjälp av några kodrader? Kan du dessutom ett antal programmeringsspråk där Java är ett av dem så kan vi på Sparkhouse erbjuda något utöver det vanliga.
eCommerce Frontend Developer

Heltid, Göteborg.

Är du en driven och kundorienterad frontendare som attraheras av att jobba med de senaste cloudlösningarna inom eCommerce? Är du kreativ med vana att jobba nära kund för att skapa användarvänliga gränssnitt mha javascript, php, css och html? Hos oss på Sparkhouse är det precis vad som erbjuds!
Adobe Consultant

Heltid, Göteborg.

Har du erfarenhet av Adobe? Vill du jobba med Adobe Experience Cloud? Kanske har du erfarenhet av några av följande produkter och vill fördjupa dig mer inom området. Då är du välkommen att gå med i vårt vinnande lag där passion för leverans ligger i fokus.
CRM Application Consultant

Heltid, Göteborg.

Är du intresserad av CRM och e-handel? Programmerar gärna i PHP och vill jobba kundnära i ett av våra CRM-team? Du får då chansen att kliva rätt in i ett fungerande team som jobbar med mycket eget ansvar kring befintliga affärer.

Karriär hos oss

På Sparkhouse har vi ingen gammaldags karriärstrappa utan här jobbar vi som ett gemensamt team för projektets och kundens bästa. Detta betyder inte att man inte kan göra karriär – tvärtom! Man kan,  genom erfarenhet och kompetens, ta ett utökat ansvar allt eftersom. Något som sedan leder till mer befogenheter och möjligheter att styra sin egen vardag och i förlängningen lönen.

Vill man sedan utveckla sig som specialist/generalist eller bredda sig med att ta nya slags arbetsuppgifter/roller är det något som premieras och ges tillfälle till. Att vi blandar en stor del av egna projekt med att också stötta andra företag med specialistkompetens gör att det hela tiden finns möjligheter att utveckla sina kompetenser, lära sig nytt och på så sätt bli en attraktiv person på arbetsmarknaden.

Spontanansökan
Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu är du välkommen med en spontanansökan till jobb@sparkhouse.se.