We code things

Vi förenar erfarenhet, kod och affärsnytta. Vi driver egna kundprojekt eller arbetar som konsulter i kundledda projekt. Våra kunder finns i flera länder, talar olika språk och är verksamma inom olika branscher, men det gemensamma språket är teknisk innovation. Tillsammans med världsledande mjukvaruleverantörer hjälper vi er att skapa skräddarsydda lösningar för framgångsrika digitala affärer.

Uppdrag

Vi har många års erfarenhet av ERP, digital handel, CRM och systemintegration. Vi arbetar med uppdrag i olika branscher och har en bred kompetens inom både B2B och B2C. Här är ett urval av de företag vi jobbat med.

VAD VI GÖR

Vi samarbetar med de ledande mjukvaruleverantörerna inom flera olika kategorier och har genom åren byggt upp spetskompetenser för att vi vill göra skillnad. Tillsammans levererar vi skräddarsydda lösningar åt er för att ni ska kunna göra skillnad.

Samarbeten

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna inom IT och har bred kompetens inom teamet. Tillsammans levererar vi professionella tjänster med kundens bästa i fokus.