Våra konsulttjänster

Rätt kompetens på rätt projekt

Att hitta rätt kompetens kan vara ett projekt i sig, och ofta ska det även gå snabbt. Med många års erfarenhet av olika kundprojekt vet vi vikten av att erbjuda konsulter vars kompetens gör skillnad, både i leveransen och i teamet. Vi driver egna projekt eller arbetar som resurskonsulter i kundledda projekt. Vi hjälper till att maximera nyttan i tagna IT-investeringar, det gäller såväl befintliga som nya system.

holmlund

Vi knyter ihop modern teknik, erfarna konsulter och genomtänkta strategier för en framgångsrik, digital affär.

Magnus Holmlund, CEO
info@sparkhouse.se

Projektteam

Vi kan sätta ihop team där kunden köper ett helt projekt bemannat med de kompetenser och roller som krävs för ett lyckat resultat. Detta kan göras i mindre skala för att ta fram enstaka integrationer och mindre webbsajter eller för att bygga upp en fullfjädrad e-handel för global försäljning.

Målsättning

Vår målsättning är att se till att våra kunder blir bäst i världen inom deras respektive segment. Vi har expertkompetens inom hela utvecklingskedjan från krav, arkitektur, användbarhet till utveckling, test och validering.

NetSuite

Sparkhouse är NetSuite Solution Provider med över 20 års samarbete med Oracle. Vi erbjuder konsulttjänster som täcker era behov; från kravställning till migrering, processkartläggning, utveckling samt strategisk rådgivning. Vi hjälper våra kunder att bli datadrivna i sina beslut och affärsprocesser.

Läs mer om NetSuite

React native, iOs, Android

Våra konsulter kan här visa på ett flertal referenser på framtagna mobila appar. Oavsett val av språk och plattform har vi kompetenserna för att bemanna ett app-projekt på bästa sätt. Hör gärna av er så kan vi berätta mer.

Cloud

Våra lösningar levereras alltid som cloud-tjänster. Med olika typer av molntjänster skapas en egen infrastruktur som är tillgänglig, skalbar och framförallt säker. Det kan vara i form av IaaS-, PaaS- eller SaaS-tjänster. Smarta lösningar som kombinerar data från olika system via integrationer.

Andre_F_2

Allt ska upp i molnet! Det ger en trygghet och produktivitet som aldrig går att få med on-premise. 

André, fullstack-utvecklare

Integration

Microservices, integration via ESB on-premise eller via molntjänst? Vi har flera fina referenser på lösningar med AWS, Azure, MuleESB, Oracle SOA Suite, m.fl. Läs gärna mer här vad vi gör inom integration och digital handel.

PHP/Laravel

Ska ni bygga en ny webbapplikation? Varför inte bygga den i välbeprövade Laravel? Har ni redan ett php-system som ni behöver hjälp med? Vi kan hjälpa till med både drift och utvecklare på plats hos er eller med stöttning från vårt inhouse-team.

Java

Som ett av världens största programmeringsspråk och utvecklingsplattform är behovet av Java-utvecklare stort. På Sparkhouse har vi lång erfarenhet av både stora och små projekt med allt från inbyggda system och integrationer till webb och mobila applikationer.

Inom telekom- och automotive-branschen är Java en viktig byggkloss och vi är stolta över att vara en bidragande faktor med närvarande konsulter som säkerställer en säker leverans – lätt att vidareutveckla och underhålla.

Fullstack

Våra fullstackare är riktiga tusenkonstnärer med en stor bredd av kunskaper och principer inom mjukvaruutveckling. Våra metoder kan bland annat vara allt från framtagning av användargränssnitt till att skapa och använda databasstrukturer, till att förstå och tillgodose våra kunders behov och önskemål.

Våra fullstackare har kunskaper och färdigheter som gör det möjligt att designa, planera och skapa kompetenta och användarvänliga applikationer som skapar nöjda användare.

daniel

Genom att optimera utseende och funktion hjälper vi er att nå era mål och ger besökaren en förhöjd användarupplevelse.

Daniel, fullstack-utvecklare

React, Angular, Vue

Våra JavaScript-utvecklare håller en hög utvecklingshastighet och skapar snygga, effektiva applikationer som är enkla att underhålla. Ofta arbetar man med flera ramverk och behärskar HTML/CSS, API-tjänster med REST eller GraphQL.

Rubyonrails

Våra Ruby-utvecklare har jobbat med de största RubyOnRails-installationerna i Norden. De hanterar alla typer av webblösningar för både interna sajter till stora publika lösningar med hög last.

NetSuite CRM

Vi utvecklar CRM-lösningar med NetSuite som plattform. Vårt fokus är den nordiska marknaden. Vi strävar alltid att befinna oss i framkant och erbjuder lösningar för såväl lokala som globala aktörer.