Våra kompetenser inom systemutveckling

Rätt kompetens på rätt projekt

Att hitta rätt kompetens kan vara ett projekt i sig, och ofta ska det även gå snabbt. Med många års erfarenhet av bemanning av kundprojekt vet vi vikten av att erbjuda konsulter vars kompetens gör skillnad, både i leveransen och i teamet. Hittar du inte det du söker nedan?  Vi har ett väl utvecklat nätverk och kan ofta hitta lösningar med kort varsel.

INTEGRATION

Microservices, integration via ESB on-premise eller via molntjänst? Vi har flera fina referenser på lösningar med AWS, MuleESB, Oracle SOA Suite, m.fl.

REACT, ANGULAR, VUE

Våra JavaScript-utvecklare håller en hög utvecklingshastighet och skapar snygga, effektiva applikationer som är enkla att underhålla. Ofta arbetar man med flera ramverk och behärskar HTML/CSS, API-tjänster med REST eller GraphQL.

DESIGN UI/UX

Baserat på analyser gjorda ifrån de viktigaste intressenterna av siten tar vi fram förslag med motiverade designer för tester och godkännande. Vi tar helhetsuppdrag från start eller går in och optimerar befintliga siters utseende och funktion utefter satta mål.

RUBYONRAILS

Våra Ruby-utvecklare har jobbat med de största RubyOnRails-installationerna i Norden. De hanterar alla typer av webblösningar för både interna sajter till stora publika lösningar med hög last.

PROJEKTLEDNING

Vi erbjuder projektledare med stor erfarenhet av retail, webb, e-handel och ERP. Vi jobbar med kundens unika förutsättningar och anpassningar av upplägget för att få bäst effekt, tillsammans med en förmåga att snabbt och pedagogiskt överföra kompetens inom kundorganisationen.

JAVA

Med en Java-utvecklare från oss får du effektiv och professionell mjukvaruutveckling, erfarenhet av lösningar för webb med höga prestanda och en problemlösare som kan hantera flera programmeringsspråk.

REACT NATIVE, IOS, ANDROID

Våra konsulter kan här visa på ett flertal referenser på framtagna mobila appar. Oavsett val av språk och plattform har vi kompetenserna för att bemanna ett app-projekt på bästa sätt. Hör gärna av er så kan vi berätta mer.

PHP/LARAVEL

Ska ni bygga en ny webbapplikation? Låt oss göra en kostnadsfri analys vad det kostar att bygga i välbeprövade Laravel. Har ni redan ett php-system som ni behöver hjälp med? Vi kan hjälpa till både med drift och utvecklare på plats hos er eller med stöttning från vårt inhouse-team.

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort.