Våra kompetenser inom systemutveckling

Att hitta rätt kompetens kan vara ett helt projekt i sig, och ofta ska det även gå snabbt. Med många års erfarenhet av bemanning av kundprojekt vet vi vikten av att erbjuda konsulter vars kompetens gör skillnad, både i leveransen och i teamet. Hittar du inte det du söker nedan?  Vi har ett väl utvecklat nätverk och kan i regel hitta lösningar med kort varsel.

React, Angular, Vue

React, Angular, Vue

Våra JavaScript-utvecklare håller en hög utvecklingshastighet och skapar snygga, effektiva applikationer som är enkla att underhålla.

Ofta arbetar man med flera ramverk och behärskar HTML/CSS, API-tjänster med REST eller GraphQL.

Integration

Integration

Microservices, integration via ESB on-premise eller via molntjänst?

Vi har flera fina referenser på lösningar med AWS, MuleESB, Oracle SOA Suite, m.fl.

RubyOnRails

RubyOnRails

Våra Ruby-utvecklare har jobbat med de största RubyOnRails-installationerna i Norden. De hanterar alla typer av webblösningar för både interna sajter till stora publika lösningar med hög last.

React Native, iOS, Android

React Native, iOS, Android

Våra konsulter kan här visa på ett flertal referenser på framtagna mobila appar. Oavsett val av språk och plattform har vi kompetenserna för att bemanna ett app-projekt på bästa sätt. Hör gärna av er så kan vi berätta mer.

Java

Java

Med en Java-utvecklare från oss får du effektiv och professionell mjukvaruutveckling, erfarenhet av lösningar för webb med höga prestanda och en problemlösare som kan hantera flera programmeringsspråk.

Digital Affärsstrategi

Digital Affärsstrategi

Vi hjälper dig öka affären med rätt kombination av teknik. Exempel på vad vi erbjuder

  • Processkartläggning - ett steg mot digitalisering och automatisering
  • Systemmappning mot Användarbehov
  • Framtidsanalyser baserad på omvärld, förändrat kundbehov och ekosystem

Design UI/UX

Design UI/UX

Baserat på analyser gjorda ifrån de viktigaste intressenterna av siten tar vi fram förslag med motiverade designer för tester och godkännande.

Vi tar helhetsuppdrag från start eller går in och optimerar befintliga siters utseende och funktion utefter satta mål.

Databas

Databas

Med våra certifierade DBA:er inom Oracle och MySQL hjälper vi er med allt ifrån att patcha databaser, lösa backup-problematik till att gå in och prestandaförbättra komplexa databasmiljöer.

Kontakta oss

Kontakta oss

För mer information eller beställning av konsulttjänster, kontakta:

Joakim Eriksson
0708-281128
joakim.eriksson@sparkhouse.se

Magnus Holmlund
0722-089477
magnus.holmlund@sparkhouse.se

Projektledning

Projektledning

Vi erbjuder projektledare med stor erfarenhet av retail, webb, e-handel och ERP. Vi jobbar med kundens unika förutsättningar och anpassningar av upplägget för att få bäst effekt, tillsammans med en förmåga att snabbt och pedagogiskt överföra kompetens inom kundorganisationen.Leverans, budgetkontroll, effektivitet och team-känsla är centralt i alla projekt som drivs av Sparkhouses projektledare.

PHP/Laravel

PHP/Laravel

Ska ni bygga en ny webbapplikation? Låt oss göra en kostnadsfri analys vad det kostar att bygga i välbeprövade Laravel. Har ni redan ett php-system som ni behöver hjälp med? Vi kan hjälpa till både med drift och utvecklare på plats hos er eller med stöttning från vårt inhouse-team.

NetSuite

NetSuite

Vi erbjuder applikations-, affärs- och tekniska konsulter som hjälper er inom samtliga alla områden i er NetSuite-miljö såsom konfiguration, implementation, integration, optimering, tillägg och moduler.Våra certifierade konsulter har erfarenhet från branscher som wholesale & distribution, process automation och biotech & medical