Jobba med ny spännande teknik hos oss

Vi har ingen gammaldags karriärstrappa, utan vi jobbar som ett gemensamt team för projektets och kundens bästa. Detta betyder inte att man inte kan göra karriär – tvärtom! Man kan, genom erfarenhet och kompetens, ta ett utökat ansvar allt eftersom. Något som sedan leder till mer befogenheter och möjligheter att styra sin egen vardag och i förlängningen lönen.

Dessa kompetenser söker vi efter just nu. Klicka in på respektive jobb för att läsa mer och ansök till jobb@sparkhouse.se.

eCommerce Frontend

Heltid, Göteborg.

Är du en driven och kundorienterad frontendare som attraheras av att jobba med de senaste cloudlösningarna inom eCommerce? Är du kreativ med vana att jobba nära kund för att skapa användarvänliga gränssnitt mha javascript, php, css och html? Hos oss på Sparkhouse är det precis vad som erbjuds!
Integration Developer

Heltid, Göteborg.

Är du den som kan få saker att hänga ihop? Har du erfarenhet av att jobba med systemintegration? Attraheras du av att jobba på ett växande bolag med stora möjligheter att vara med att påverka vad som levereras till kund?
NetSuite Consultant

Heltid, Göteborg.

Vill du skapa mervärde genom din expertis inom ERP? Har du erfarenhet av andra ERP-system, men vill jobba med ett nytt modernt molnbaserat ERP? För rätt person kan vi erbjuda goda möjligheter i form av utbildning, certifieringar och ett riktigt skönt gäng kollegor.
Oracle Consultant

Heltid, Göteborg.

Har du erfarenhet av Oracle? Vill du fördjupa dina kunskaper i tekniker från ett av världens största IT-bolag? Då är du välkommen att gå med i vårt vinnande lag där passion för leverans ligger i fokus.

Hittar du inget jobb som passar?

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu är du välkommen med en spontanansökan till jobb@sparkhouse.se.