App-utvecklare

App-utvecklare till Sparkhouse

Allt började med två utvecklarfantaster som byggde om Sveriges största bostadsportal: Hemnet. Några år senare föddes Sparkhouse där vi knyter ihop modern teknik, erfarna konsulter och genomtänkta strategier för en framgångsrik, digital affär. Vi jobbar med allt ifrån backend integrationer till frontend och design, och är etablerade framförallt inom e-handel och retail med kunder så som Smedbo, BellPal och Craft Sportswear. Nu växer vi för att kunna ta oss an ännu fler spännande projekt. Vill du fördjupa dina kunskaper inom utveckling? Är du app-utvecklaren som vill förena kod med affärsnytta? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag.

holmlund

Vi knyter ihop modern teknik, erfarna konsulter och genomtänkta strategier för en framgångsrik, digital affär.

Som App-utvecklare

Är du tusenkonstnären som kan få saker att hänga ihop och lösa komplexa problem med hjälp av några kodrader? Som konsult hos oss sitter du antingen i team på vårt kontor, vid köksbordet på hemmakontoret eller ute hos våra kunder, redo att hugga in i dina dagliga arbetsuppgifter. Leveransorienterat servar du din kund på bästa sätt och utvecklar samarbetet för kommande uppdrag. Med din dokumenterade språkkunskap inom programmering fixar du både native- och crossplattforms-lösningar på bästa sätt. Kan du även jobba med api:er på serversidan skadar det inte. Vill du vara med och påverka samt kunna detaljstyra ditt eget arbete? Välkommen till vår platta organisation där kundens vilja är central och våra höga ambitioner lokal.

Vi söker dig som…

har energi likt en snabbtänkt CPU. Dig som är programmerad med en ambitiös ådra och en mötande blick. Med din förmåga att ta människor ser du konsultrollen som en chans att kunna jobba med olika projekt och utvecklas med dem. För du går ju igång på när prestationer mäts och när du får möjlighet att använda dig utav alla dina kompetenser. Målinriktat frågar du om nya projekt när ditt senaste har avslutats, och ödmjukt tar du dig tid att hjälpa kollegan som har hamnat i en problematisk situation. Du är helt enkelt personen som hittar lösningar där andra ser hinder.

Attraktiv bonusmodell

Friskårdsbdrag

Flextid

Fantastisk utsikt

Våra önskemål till dig:

• Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet inom mobil app-utveckling
• Din engelska och svenska flyter på lika naturligt som ditt programmeringsspråk
• Tar dig fram obehindrat och bekvämt bland några eller flera av följande:
• Swift, Objective-C, Java, Kotlin, Flutter, ReactNative, API:er, SQL.
• Betalar du av CSN-lån för en relevant utbildning? High five!

Varför Sparkhouse?

Varför inte? Där kranarna vajar bland molnen och vattnet kluckar mot bryggan i Eriksberg, sitter Daniel, André, Magnus, Patrik, Martin och Love – dina nya kollegor som alla ser fram emot att hänga med dig både på kontoret (när vi får för Tegnell) och på golf- och paddelbanan. Vi är helt enkelt ett tight team med en fin sammanhållning som känns även genom datorskärmen. Med stora möjligheter att påverka och en otroligt utvecklande arbetsplats för en utvecklare, måste vi få fråga: Vill du bygga upp ditt CV och nyttja din kompetens? Första stoppet är att skicka in din ansökan. Sen får vi se vart resan tar oss tillsammans!

Ansök genom att mejla till jobb@sparkhouse.se!