Vad vi gör

Oracle Commerce Cloud

Vi implementerar och utvecklar Oracle Commerce Cloud (OCC) som är skapat för organisationer som vill fokusera på innovation, konvertering och personaliserade upplevelser. Automatiserad drift och automatiska uppgraderingar av inbyggda funktioner såsom B2B/B2C, AI och Audiences innebär att ni kan göra mer av det ni är bäst på. Vi?
Vi är experter på Oracle Commerce Cloud.

WooCommerce

WooCommerce är byggt på WordPress som utgör ungefär 35% av internet.. Har ni en strategi som baseras på frihet, kreativitet och öppen källkod, då kan vi hjälpas åt att sätta upp ett SKAL. (Smart, Konverterande, Allsidig och Läcker)

CRM + CDP

Samla all din kunskap om affärer och relationer på ett centralt ställe. Ta reda på hur dina kunder vill att ni skall agera för att bättre möta deras behov. CRM och CDP är till för hela din verksamhet! Sträva efter en 360 graders vy över företagets samtliga affärsrelaterade processer. Vi utvecklar och integrerar lösningar som t ex Oracle Engagement Cloud och SugarCRM.

Integrationer

Vi pratar gärna med er om hur system kan prata med varandra, oavsett det gäller transaktionsintensiva SOAP och REST miljöer eller mer systemnära och lättviktiga molnbaserade integrationer. Vår målsättning är att alltid utveckla smarta och hållbara lösningar för våra kunders allra bästa. Exempel på plattformar och teknik som vi kan göra skillnad på är Oracle Integration Cloud, MuleESB, Microservices (Dockers, Kubernetes) och Systemarkitektur.

Apputveckling

2020 förväntas hälften av all e-handel ske via mobilen, 2040 c:a 95%… Det är därför en självklarhet för oss att kunna möta upp människor på den digitala plattform som de befinner sig i. Vi har därför utvecklare hos oss som jobbar med allt från Android och iOS till React Native och rena mobila webb-appar. Mobile first är förstås något vi alltid utgår från när vi jobbar med webb.

Tjänster

Behöver ni bemanna upp ert projekt? Vi erbjuder projektledning, systemarkitektur, front- och backend samt design och UX konsulter. Exempel på kompetenser som vi erbjuder är, AWS, React, PHP, Java, C#, PL/SQL, Payments och eBusiness Management.

#AWS #DevOps #Docker #OracleIntegration #Scrum #ArtificialIntelligence #eCommerce #Java #Python #GoogleCloud #WooCommerce #OracleCommerceCloud

Cloud transformation

Att köra applikationer / integrationer i molnet ger nya möjligheter. Förutom ökad driftsäkerhet och lägre kostnad kan man med en genomtänkt arkitektur skala lösningen beroende av last eller andra faktorer. Genom att dela upp monoliter i mindre tjänster gör vi det också lättare att övervaka och orkestrera lösningen.