Vi implementerar moderna och framtidsäkra digitala lösningar

ONE SIZE DOESN’T FIT ALL

Vi erbjuder tre olika eCommerce-lösningar, för att våra kunder ser olika ut och har olika behov. Men, de delar en sak gemensamt. De vill skaffa sig konkurrensfördelar genom modern teknik.

Velocity

Vill ni minska graden av teknikberoenden, långa utvecklingsprojekt och höga licenskostnader? Velocitykonceptet är utvecklat specifikt för organisationer som vill utveckla online upplevelsen för sina varumärken direkt mot slutkonsument och/eller genom wholesale, helt utan begränsningar i teknik. I Velocity jobbar vi med Centra, Contentful, React och JAM-stack. Velocity skapad för organisationer med höga ambitioner!

Vad sägs om
Optimerad Time to Market
Prestanda i absolut världsklass
Skalbarhet

Passar för företag som jobbar med
B2B/D2C
Stora krav på prestanda
Snabba omställningar efter marknaden

Enterprise

Baserad på 20 års utveckling av eCommerce plattformen ATG och ledare i Gartners magiska kvadrant 2019 har Oracle överträffat sig själva i den mest moderna och kompletta ai-baserade plattformen på marknaden, Oracle Commerce Cloud. Lösningen är 100% SaaS och ”API-first driven”. Plattformen vänder sig till organisationer som

Prioriterar
Säkerhet
Innovation
Kontroll

Passar företag som jobbar
Unified B2B/B2C
Automatiserat
Globalt

Vi är experter på Oracle Commerce Cloud

Classic

WooCommerce är byggt på WordPress som utgör ungefär 35% av internet. Har ni en strategi som baseras på frihet, kreativitet och öppen källkod, då kan vi hjälpas åt att sätta upp ett SKAL. (Smart, Konverterande, Allsidig och Läcker).

Säg hej till
Kreativitet
Flexibilitet
100% anpassat efter organisationens krav och digitala kunskap

Passar för företag som har behov av
Enkelhet
Tillgänglighet
Kostnadseffektivitet

Boka demo

Vi får det att hänga ihop också!

Bilden nedan är ett exempel på arkitektur med Velocity.

Integrationer

Vi pratar gärna med er om hur system kan prata med varandra, oavsett det gäller transaktionsintensiva SOAP och REST miljöer eller mer systemnära och lättviktiga molnbaserade integrationer. Vår målsättning är att alltid utveckla smarta och hållbara lösningar för våra kunders allra bästa.

Apputveckling

2020 förväntas hälften av all e-handel ske via mobilen, 2040 c:a 95%. Det är därför en självklarhet för oss att kunna möta upp människor på den digitala plattform som de befinner sig i. Vi har därför utvecklare hos oss som jobbar med allt från Android och iOS till React Native och rena mobila webb-appar. Mobile first är förstås något vi alltid utgår från när vi jobbar med webb.

Tjänster

Behöver ni bemanna upp ert projekt? Vi erbjuder projektledning, systemarkitektur, front- och backend samt design och UX konsulter. Exempel på kompetenser som vi erbjuder är, AWS, React, PHP, Java, C#, PL/SQL, Payments, Micro Services och eBusiness Management.

#AWS #DevOps #Docker #OracleIntegration #Scrum #ArtificialIntelligence #eCommerce #Java #Python #GoogleCloud #WooCommerce #OracleCommerceCloud

Cloud transformation

Att köra applikationer / integrationer i molnet ger nya möjligheter. Förutom ökad driftsäkerhet och lägre kostnad kan man med en genomtänkt arkitektur skala lösningen beroende av last eller andra faktorer. Genom att dela upp monoliter i mindre tjänster gör vi det också lättare att övervaka och orkestrera lösningen.

CRM + CDP

Samla all din kunskap om affärer och relationer på ett centralt ställe. Ta reda på hur dina kunder vill att ni skall agera för att bättre möta deras behov. CRM och CDP är till för hela din verksamhet! Sträva efter en 360 graders vy över företagets samtliga affärsrelaterade processer. Vi utvecklar och integrerar lösningar som t ex Oracle Engagement Cloud och SugarCRM.