Bild

VÅRA
Tjänster

På Sparkhouse har vi i stort sett inga begränsningar på det vad vi kan klara av när det kommer till digitala lösningar. Det har genom åren utkristalliserat sig fem typer av utvecklare som våra uppdrag allt som oftast behöver. Läs mer om dessa nedan. 


EMBEDDED
developerEn embedded developer arbetar med att utveckla programvara som används inom inbyggda system, exempelvis i bilar, industrirobotar eller medicintekniska apparater. Detta är viktigt för att säkerställa att systemet fungerar smidigt och effektivt, samt att det är säkert och pålitligt.JAVA
developerEn Java developer använder Java-programmeringsspråket för att utveckla olika typer av programvarulösningar, såsom webbapplikationer, e-handelsplattformar eller finansiella system. Detta är viktigt för att säkerställa att lösningarna är robusta, skalbara och säkra.


C#
developerEn C# developer använder C#-programmeringsspråket för att utveckla programvarulösningar, såsom spel, Windows-applikationer eller webbapplikationer. Detta är viktigt för att säkerställa att lösningarna är högpresterande, skalbara och användarvänliga.


BACKEND
developerEn backend developer fokuserar på att utveckla programvarulösningar som stödjer frontend-applikationer genom att hantera data och logik på serversidan. Detta är viktigt för att säkerställa att applikationerna fungerar effektivt, att datahanteringen är säker och att användarupplevelsen är positiv.FULLSTACK
developerFullstack Developer - kan arbeta med både front-end och back-end delar av en applikation. Det innebär att de kan skriva kod som interagerar med databaser, implementerar affärslogik och hanterar serverdrift, liksom att de kan skapa användargränssnitt och interaktivitet med applikationen.


Mobile APP
developerEn mobil app developer utvecklar applikationer som används på mobila enheter, exempelvis smartphones eller surfplattor. Detta är viktigt för att skapa mobilanpassade lösningar som möter användarnas behov, samt för att säkerställa att applikationerna fungerar effektivt och är enkla att använda.


1. ÄR DU  KONSULT
OCH LETAR JOBB?


Besök vår karriärsida för att skicka in en ansökan
Bild

2. är du ETT FÖRETAG med en bra idé och behöver hjälp?


Kontakta oss så hjälper vi dig