Bild

OM
OSS

We code things - på riktigt

Vi på Sparkhouse AB är ett svenskt företag som grundades år 2011 och vi är specialiserade på att leverera innovativa digitala lösningar till företag och organisationer av alla storlekar. Vår vision är att hjälpa våra kunder att förverkliga sina digitala ambitioner genom att erbjuda kreativa och användarvänliga lösningar, och vi strävar alltid efter att vara en pålitlig partner som ger våra kunder högsta kvalitet på våra tjänster.

Vi har ett starkt fokus på att använda de senaste teknikerna och metoderna för att skapa lösningar som är både hållbara och användbara. Genom att arbeta nära våra kunder förstår vi deras behov och utmaningar, och vi anpassar vår arbetsprocess efter deras specifika krav. Vårt team består av erfarna utvecklare, arkitekter och projektledare som är dedikerade till att leverera högkvalitativa digitala lösningar.

På Sparkhouse tror vi på ett samarbetsinriktat arbetssätt och en öppen kommunikation med våra kunder för att skapa de bästa resultaten. Med vår kompetens och passion för digital utveckling är vi övertygade om att vi kan hjälpa våra kunder att nå sina digitala mål på ett framgångsrikt sätt.

Vi har lång erfarenhet inom digital utveckling och har varit med och byggt flera framgångsrika projekt genom åren. En av våra mest kända projekt är Hemnet, en av Sveriges största bostadsportaler. Genom att ha varit med och skapat en sådan populär tjänst har vi på Sparkhouse AB en djup förståelse för vad som krävs för att bygga en framgångsrik digital produkt.

Vi har en bred kunskap om teknik och branschtrender som vi använder för att skapa innovativa lösningar för våra kunder. Med denna erfarenhet och kunskap är vi på Sparkhouse AB väl rustade för att hjälpa företag och organisationer att ta sin digitala närvaro till nästa nivå.

 

TIDSLINJE

2022: Över 20 aktiva konsulter i uppdrag
2021: Embedded-utveckling tillkommer i Sparkhouse erbjudande
2019: Sparkhouse erbjudande till marknaden definieras av ett antal roller: Fullstack, Mobile, Backend (Java/C#)
2019: Partnerskap med Centra och kundleverans på plattformen
2018:
Sparkhouse går ihop med Lodon
2017: Först i världen med implementation av Oracle AI på Commerce Cloud
2016-2018:
Oracle CX Partner of the year
2016: Lokalerna utökas när vi flyttar in på vår nuvarande adress
2015: Vi levererar den första e-handeln med Oracle Commerce Cloud i Europa
2012:
Flyttar till Sörhallstorget i Eriksberg, Göteborg
2011:
Lodon startas av utvecklingsteamet bakom Hemnet

ÄR DU  KONSULT OCH LETAR JOBB?


Besök vår karriärsida för att skicka in en ansökan