Några av våra case

FirstVet

FirstVet är världens första digitala veterinärklinik, där djurägare enkelt kan få trygga råd från legitimerade veterinärer. Sparkhouse bidrar till bolagets succé med kompetens kring avancerade webblösningar.

Web, Craft CMS, REST, Integrationer

BellPal

BellPal utvecklar produkter och tjänster som stöttar seniorer att leva fria och aktiva liv genom attraktiva och väldesignade armbandsur. Sparkhouse bidrar här med utveckling av webb och mobila applikationer.

Web, Mobile applications, IOS, Android, Bluetooth

Hestra

Hestra är ett företag med lång historia känt för sin design och kvalitet på handskar. Sparkhouse levererar integrationer för e-handelslösningen i USA och automatiserar bl.a. orderhantering och lagersaldo.

eCommerce, Centra, NetSuite, Integrationer

Beslagsboden

Beslagsboden har ett av marknadens bredaste sortiment av dörrhandtag. Här anlitar man Sparkhouse för att leverera all den teknik som behövs för att klara de krav som ställs på en internationell e-handel som verkar i både Europa och USA.

eCommerce, Integrations, Payment, Business Development

Smedbo

Som ledande tillverkare av badrumstillbehör i Skandinavien med handel i stora delar av världen har man anlitat Sparkhouse som teknikleverantör för sin e-handel, B2C och B2B.

eCommerce, Integrations, Payment, Business Development

Zimpler

Zimpler förenklar transaktioner mellan företag och människor och vi på Sparkhouse är där och stöttar med specialistkompetens i företagets grundläggande it-system.

Payment, RubyOnRails, Go, Javascript

Papyrus

När Papyrus investerar i en ny B2B-ehandel är Sparkhouse frontend-utvecklare på plats för att ta fram bästa möjliga upplevelse för både leverantör och återförsäljare.

eCommerce, Angular.js, HTML, CSS

Lindex

För att hantera logistikkedjan, lagerstyrning, produktlanseringar, etc behövs effektiva systemstöd. Här bidrar Sparkhouse med expertkompetens för bästa resultat.

Oracle, ERP, Supply Management

Craft

Precis som när Craft skapar funktionella idrottskläder är kraven desamma när Sparkhouse skapar funktionella order- och produktflöden mha cloudbaserade integrationer.

eCommerce, ERP, C#, REST, SOAP, Azure Functions

DNVGL

DNV GL är ett globalt företag där en analog ordermottagning digitaliseras med en för ändamålet anpassad ehandel. Detta görs ihop med Sparkhouse konsulter inom området.

eCommerce, B2B, Oracle, Strategy, Payment Solutions

Verso Skincare

I Versos satsning på en modern ehandel baserad på headless- och cloud-arkitektur anlitar man Sparkhouse för att automatisera de digitala produkt och order-flödena.

eCommerce, ERP, C#, REST, SOAP, Azure Functions

Equippo

Schweiziska Equippo AG är en global handelsplats för tunga maskiner och arbetsfordon. Sparkhouse levererar en CRM- och Marketing-lösning med fokus på tillväxt och innovation.

CRM, Marketing Automation, Ruby, PHP, SQL

HUS

Finlands största sjukhus digitaliserar sina orderprocesser för att tillhandahålla medicinsk utrustning. Sparkhouse anlitas för att ta fram och implementera integrationsarkitekturen. 

Cloud integrations, eCommerce, B2B, Oracle

SCR Svensk Camping

Tillsammans med SCR och Camping Key Alliance har Sparkhouse utvecklat administrativa system och mobila applikationer för Europas alla campare.

iOS, Android, RubyOnRails, CRM, SMS