Några av våra case

Papyrus

När Papyrus investerar i en ny B2B-ehandel är Sparkhouse frontend-utvecklare på plats för att ta fram bästa möjliga upplevelse för både leverantör och återförsäljare.

eCommerce, Angular.js, HTML, CSS

Lindex

För att hantera logistikkedjan, lagerstyrning, produktlanseringar, etc behövs effektiva systemstöd. Här bidrar Sparkhouse med expertkompetens för bästa resultat.

Oracle, ERP, Supply Management

Craft

Precis som när Craft skapar funktionella idrottskläder är kraven desamma när Sparkhouse skapar funktionella order- och produktflöden mha cloudbaserade integrationer.

eCommerce, ERP, C#, REST, SOAP, Azure Functions

DNVGL

DNV GL är ett globalt företag där en analog ordermottagning digitaliseras med en för ändamålet anpassad ehandel. Detta görs ihop med Sparkhouse konsulter inom området.

eCommerce, B2B, Oracle, Strategy, Payment Solutions

Verso Skincare

I Versos satsning på en modern ehandel baserad på headless- och cloud-arkitektur anlitar man Sparkhouse för att automatisera de digitala produkt och order-flödena.

eCommerce, ERP, C#, REST, SOAP, Azure Functions

Equippo

Schweiziska Equippo AG är en global handelsplats för tunga maskiner och arbetsfordon. Sparkhouse levererar en CRM- och Marketing-lösning med fokus på tillväxt och innovation.

CRM, Marketing Automation, Ruby, PHP, SQL

HUS

Finlands största sjukhus digitaliserar sina orderprocesser för att tillhandahålla medicinsk utrustning. Sparkhouse anlitas för att ta fram och implementera integrationsarkitekturen. 

Cloud integrations, eCommerce, B2B, Oracle

SCR Svensk Camping

Tillsammans med SCR och Camping Key Alliance har Sparkhouse utvecklat administrativa system och mobila applikationer för Europas alla campare.

iOS, Android, RubyOnRails, CRM, SMS

Team Sportia

Sparkhouse levererar stödsystem, marknadssystem och e-handelslösningar för Team Sportias verksamheter. De flesta lösningar bygger på teknik från Oracle och Microsoft.

Oracle, Microsoft, CRM, ERP, SMS