Bild

VÅRA
CASE

Vårt uppdrag är att tillsammans med våra kunder få saker att fungera i den digitala världen. Kreativa koncept står våra kunderna för och vi är uppstyrt kreativa när det kommer till att hitta de bästa digitala lösningarna och få projekten att fungera och leverera enligt plan.Världens bästa handskar


Hestra är ett svenskt familjeföretag som grundades år 1936 och är specialiserat på tillverkning av handskar. Företaget har sitt huvudkontor i Hestra, Småland och drivs av tredje generationens familjemedlemmar. Hestra har en stark global närvaro och säljer sina produkter i över 30 länder över hela världen.

I USA är Hestra väl etablerat och har en stark närvaro på den nordamerikanska marknaden. Man hanterar sin försäljning via en e-handel som är byggd i Headless plattformen Centra. Man har haft utmaningar med momshantering och integrationer till sina olika system. Man anlitade Sparkhouse som Hestras integrationspartner i USA.


LÄS MERVeterninären som alltid finns där


FirstVet är en veterinärplattform online som ger djurägare möjlighet att få råd och hjälp från legitimerade veterinärer via videosamtal. Plattformen grundades i Sverige 2016 och finns numera även i flera andra länder, inklusive Storbritannien och Tyskland. Genom att använda FirstVet kan djurägare få råd om allt från sjukdomar och skador till allmän hälsa, beteendeproblem och kost. Plattformen är tillgänglig dygnet runt och har som mål att göra det lättare för djurägare att ta hand om sina husdjur på ett bekvämt och tryggt sätt.

Sparkhouse har hjälpt till att utveckla plattformen och en av konsulterna har spelat en viktig roll i att optimera webbplatsens prestanda och användarupplevelse.


LÄS MERAVANCerADE SÄKERHETSSYSTEM


Consilium Safety Group är ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla
säkerhetslösningar för olika branscher, som t.ex. sjöfart, olja och gas, transport och brand och räddning. Deras fokus ligger på att erbjuda toppmoderna säkerhetsteknologier för att säkerställa skyddet av liv och tillgångar i farliga miljöer.

Projektet som Sparkhouse var involverad i fokuserade på att uppdatera rökgas- och
gasvarningssystemen för tåg. Som specialist på inbyggda system var konsulternas uppgift att optimera de äldre systemen och bryta ner monolitiska strukturer till mer säkra och effektiva modulära mikrotjänster. Teamet följde en agil metodologi och använde...


LÄS MERMode Online


A Day's March är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa skjortor och andra väsentliga modeartiklar. För att säkerställa att de tillhandahåller sina kunder den bästa möjliga online shoppingupplevelsen har de beslutat att implementera Centra som eCommerce-lösning.

Centra är en headless-plattform som ger företag en mängd verktyg och funktioner. Plattformen är utformad för att vara flexibel, skalbar och enkel att använda, vilket gör den till en idealisk lösning för...


LÄS MERElektroniska system för fordon


eCarX är ett teknikföretag som är specialiserat på utveckling av elektroniska system för fordon. Företaget grundades 2016 i Kina av en grupp personer med bakgrund från Volvo och Geely. eCarX har sitt huvudkontor i Kina samt ett antal Kontor/FoU-center runt om i världen, bland annat i Tyskland, Sverige och USA.

eCarX har snabbt blivit en av de ledande aktörerna inom fordonsteknik, med målet att skapa en bättre körupplevelse och en mer hållbar fordonsindustri...


LÄS MER