ERFARNA KONSULTER FÖR DIGITALA LÖSNINGAR

Vår historik förgrenar sig i flera olika bolag, uppdrag och namnkunniga projekt. Vår bas finns i Sverige, vårt fokus är Norden och våra kunder verkar inom många olika industrier, på flera olika marknader. Vi kommer alltid utmana etablissemanget med skalbara, hållbara och flexibla lösningar. Med vår mix av erfarenheter, kompetenser och teambaserade sätt att jobba hoppas vi vara en stimulerande plats att utvecklas på, för såväl våra kunder och partners som kollegor!

Hur vi jobbar

För att lyckas har vi valt att jobba med de allra bästa på marknaden – den senaste tekniken, skarpaste idéerna och medarbetare med de största ambitionerna. Vi levererar webb, integrationer, data och plattformar paketerade med en knivskarp digital strategi – som ger dig allt du behöver för en upplevelsestyrd e-handel där kunden är i fokus.

Vi tror på en flexibel arbetsmiljö

Jobba på kontoret, hemifrån eller varför inte på kajen? Det viktigaste är att få jobbet gjort och att leverera i tid. På Sparkhouse värdesätter vi flexibilitet.

Ord från medarbetare

“Utseende och funktion är otroligt viktigt för ett företags varumärke och självkänsla. En stor del av mitt jobb går ut på att proaktivt föreslå förbättringar som kunden kanske ännu inte har tänkt på. Jag brukar tänka på att lyssna med hjärtat, inte bara med öronen.”

/Konsult på Sparkhouse