Tjänster

Våra konsulttjänster omfattas av hela kundresan. Vi erbjuder strategi, rådgivning, projektledning och design. Vi implementerar och utvecklar plattformar, integrationer, betalningslösningar och appar.


Strategy & Management

I ett modernt företag är begreppen affärsmodeller, affärsprocesser och teknik nära sammanlänkade. Vår ambition är att göra våra kunder bättre, effektivare och mer lönsamma. 


eCommerce

Vi erbjuder tjänster och paketerade lösningar inom eCommerce. Anlitar du våra experter får du rätt aktiviteter för ökad vinst och gladare kunder i din digitala handel.


CRM

Vi säljer, implementerar och utvecklar CRM-system och processer för den nordiska marknaden. Vi strävar alltid att befinna oss i framkant och erbjuder lösningar från såväl lokala som globala leverantörer.


Development

Vi har specialister inom systemutveckling som arbetar med  ny- och vidareutveckling av system. Vår målsättning är att våra uppdragsgivare får bästa möjliga verkningsgrad tack vare vår tekniska kompetens och brancherfarenhet.


Creative

Vi hjälper våra kunder att skapa digitala tjänster, upplevelser och helhetslösningar. Vi agerar som strategisk partner och digital rådgivare med fokus på att stärka relevansen i våra kunders kommunikation.


Data

Rätt data är den enskilt viktigaste förutsättningen för ett lyckat eCommerce- eller CRM-projekt. Vi hjälper er att kartlägga, strukturera, tvätta och matcha er kund- och produktdata.